Lanseringsåpning

Lanseringsåpning for katalogen til The Word’s Head med opplesning/performance av den norske poeten Erling Kittelsen, i samarbeid med jazzmusikerne Trygve Seim og Frode Haltli.

Lanseringen markerte avslutningen på innvielsespresentasjonen til The World’s Head og fant sted fredag 4 desember 2015 i OSLO PILOTs prosjektrom. Kittelsen fremførte utdrag fra ’Abiriels Løve’, et skuespill som ble publisert i 1988 og oppført på Nationaltheatret året etter. ”Abiriels Løve” presenteres på norsk og engelsk i katalogen til The World’s Head, sammen med verkene til 22 norske poeter fra Norge og utlandet.

 

OSLO PILOT er et toårig prosjekt som utforsker kunstens rolle i og for offentlige rom for å legge grunnlaget for en fremtidig kunstbiennale. Prosjektet er kuratert av Eva González-Sancho og Per Gunnar Eeg-Tverbakk. OSLO PILOT er initiert og finansiert av Kulturetaten, Oslo.